Kako lahko pomagam?

Prostovoljni prispevki

Nakažete jih na naš račun, odprt pri Abanka Vipa d.d. (05100 – 8010655733), ali jih oddate v zbiralne skrinjice na prireditvah, kjer smo prisotni s stojnico. Za vsak prispevek lahko na željo dobite potrdilo o vplačilu, znesek donacije pa lahko uveljavljate kot davčno olajšavo. Za potrdilo o prispevku, ki ste nam ga nakazali, nam pišite na info@dzzz.si, za prispevke, ki jih vržete v hranilnik na stojnici, pa vam ga lahko napišemo kar takoj.

Skrij podatke za nakazilo

Podatki za nakazilo:

Društvo za zaščito živali Ljubljana

p.p. 4733, 1001 Ljubljana

SI56 0510-0801-0655-733 (Abanka Vipa d.d.)

Koda namena: CHAR

Donacijo lahko nakažete tudi s pomočjo storitve Paypal s pomočjo povezave:


Sponzorstvo ali donacije

Veseli bomo kakršnekoli finančne ali materialne pomoči, pa tudi drugih oblik podpore (oglaševanje, tiskanje ipd.). Najbolj veseli bi bili rednih mesečnih prilivov v določenem znesku, saj nam tak način omogoča izvedbo dolgoročnejših projektov in učinkovitejše načrtovanje odhodkov. Zelo hvaležni smo tudi tisti, ki se odločite za enkratne donacije. Tudi te so veliko priznanje našemu delu in dokaz, da tudi vodilni v raznih podjetjih cenijo naša prizadevanja. Podjetja lahko prav tako uveljavljajo davčno olajšavo z donacijami našemu društvu! Seveda vse podpornike izpostavimo na naši spletni strani.

Za več informacij nas kontaktirajte na info@dzzz.si ali 041 751 722.

Plačilo članarine ali podpore

Čeprav smo novih članov veseli predvsem zaradi svežih delovnih moči, tudi plačane članarine ali podpore veliko pripomorejo k finančni stabilnosti društva, ki je nujna za ohranitev vseh obstoječih akcij in projektov društva in nam postopoma omogoča načrtovanje novih.