Dogodki

2020

OKT 3

sobota

Akcija zbiranja hrane in opreme za živali

Parkirišče pred Centrom Interspar Vič

8.00-18.00

Spet bomo obeležili svetovni dan živali, čeprav na malce drugačen način. Tudi tokrat vas vabimo, da prvo soboto v oktobru obiščete naš dogodek pred Centrom Interspar Vič, le, da bo tokrat poudarek na zbiranju hrane, opreme in drugih potrebščin za živali. Zbirali bomo odeje brez polnila, rjuhe, brisače, posodice, igrače, povodce, oprsnice, plenične podloge, mleko za mačje in pasje mladiče, hrano za pse in mačke, sredstva za zatiranje bolh in klopov, sredstva za zatiranje notranjih zajedavcev, razkužila, rokavice za enkratno uporabo, sanitetni material in zdravila. Našteto je namenjeno Zavetišču Horjul in Zavodu SVSP.  Vljudno prosimo, naj bodo oddane potrebščine čiste in uporabne. Poleg naše dobrodelne stojnice se bodo predstavljale še drugim živalim prijazne storitve. Od 9h do 13h bodo z nami:

  • SVSP -  Skupina Veterinarjev Sterilizira Potepuhe oz. po angleško Slovenian Vets For Stray Pets.
  • Sprehajalnica - Sprehajanje psov in varstvo hišnih ljubljenčkov na domu, kjer so vaše živali na prvem mestu.
  • KiroVet (Eva Tasič) - Lahko jo boste vprašali o bolečinah, artritisu in različnih terapijah za živali, zraven pa še o kiropraktiki. Svetovala bo od 11h do 13h.
  • Mačji hotel Ozzi - Luksuzna in varna namestitev mačk, oskrba mačk in drugih malih domačih živali na domu, prevozi živali in sprehajanje psov.