Dogodki

2019

MAJ 27

ponedeljek

Predavanje: Skriti razlogi za vedenjske težave

Steklena piramida, Blatnica 1, Industrijsko obrtna cona Trzin

18:00 - 19:30

Lajanje v času odsotnosti, renčanje, zaganjanje in agresivno vedenje do ljudi in psov, vlečenje na povodcu, nepredvidljivi in nenadni »izpadi« ob pogledu na povsem običajne stvari, preganjanje tekačev in kolesarjev … Pridružite se nam na predavanju, kjer bomo govorili o pasjem vedenju, njihovih potrebah in možnih vzrokih za najpogostejše vedenjske težave.

Udeležba na predavanju je brezplačna, ker pa je število mest omejeno, je obvezna prijava prek spletnega obrazca.

2019

JUN 1

sobota

23. akcija zbiranja papirja

Parkirišče Interspar Center Vič, Ljubljana

08:00 - 18:00

V soboto, 1. junija 2019, bomo že triindvajsetič zbirali star papir in potrebščine za živali. Vsak kupček zbranega papirja šteje, predvsem pa bomo veseli vašega obiska, zato ste lepo vabljeni, da se nam pridružite.

Poleg starega papirja bomo na akciji zbirali tudi naslednje potrebščine za živali: odeje, rjuhe, brisače, posodice, igrače, povodci, ovratnice, oprsnice, plenične podloge, mleko za mačje in pasje mladiče, hrana za pse in mačke, sredstva za zatiranje bolh in klopov, sredstva za zatiranje notranjih zajedavcev, razkužila, rokavice za enkratno uporabo, sanitetni material, zdravila.

2019

JUN 16

nedelja

Osnove zaščite živali - izobraževanje

Steklena piramida, Blatnica 1, Industrijsko obrtna cona Trzin

9:30 - 15:00

V nedeljo, 16. 6. 2019, vas vabimo na izobraževanje Osnove zaščite živali, ki bo potekalo le nekaj minut vožnje stran od ljubljanske obvoznice v naših prostorih v Industrijsko obrtni coni Trzin. Namenjeno je vsem, ki bi radi živalim pomagali pa ne vedo kako. Dotaknili se bomo različnih tem iz področja zaščite živali, kot so pristojnosti društev, veterinarske inšpekcije in zavetišč, pogovarjali se bomo o razlikah med domačimi in divjimi živalmi, o dolgoročnih rešitvah problematike prostoživečih psov in mačk, o tem kako pomembno je razumevanje potreb živali in podobno.

Cena izobraževanja je 15 eur, za člane in podpornike DZZŽ Ljubljana s plačano članarino za leto 2019 pa je udeležba brezplačna.

Prijave so obvezne, saj je število mest omejeno!