Postanite član ali podpornik

Če želite podpreti delo društva, lahko postanete njegov član ali podpornik.

  • Podpornik enkrat letno nakaže finančno podporo. Takšna pomoč nam veliko pomeni in pomaga pri izvajanju naših dejavnosti. Kot podpornik ste enkrat letno vabljeni na občni zbor društva, prejmete pa tudi izkaznico društva, ki vam omogoča različne popuste in ugodnosti.
  • Članstvo pa pomeni, da kot prostovoljec/-ka aktivno sodelujete pri delu društva. Na začetku se udeležite izobraževanja, ki ga organiziramo dvakrat letno, nato pa se s pomočjo uvajanja vključite v številne dejavnosti društva. Kot član imate enkrat na leto možnost sodelovati na občnem zboru. Prejmete tudi izkaznico, ki vam omogoča različne popuste in ugodnosti. Več o članstvu najdete tukaj.

Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste! Če ste prebrali Pravila društva in se z njimi strinjate, lahko izpolnite obrazec na tej strani in nadaljnje informacije prejmete po e-pošti. Opozorilo: Vsi, ki še niste dopolnili 15 let, se ne morete včlaniti prek spleta, zato nam pišite na info@dzzz.si za nadaljnja pojasnila.

Vaša podpora nam veliko pomeni.

Da si lažje predstavljate, kaj lahko podprete:

  • Z donacijo v višini 25,00 EUR omogočite tisk 200 osveščevalnih zloženk,
  • Z donacijo v višini 50,00 EUR omogočite obogatitev zavetiškega okolja s predmeti in igračami za mentalno stimulacijo v enem izpustu za pse,
  • Z donacijo v višini 100,00 EUR omogočite pet poučnih delavnic za sto otrok o pravilnem pristopu do psa v vrtcih z namenom zmanjšanja števila ugrizov in zmanjšanja števila živali v zavetiščih.

Letna članarina ali podpornina znaša:

  • osnovnošolci/-ke: 5 EUR,
  • dijaki/-nje, študenti/-ke, upokojenci/-ke, nezaposleni/-e in hendikepirani/-e: 15 EUR,
  • zaposleni/-e: 25 EUR,
  • družine (starši in njihovi otroci, ki še niso zaposleni): 50 EUR.

Članarina ali podpornina velja za koledarsko leto. Na začetku naslednjega leta vas povabimo k podaljšanju članstva oziroma podpore. Članarino poravnate z nakazilom na naš transakcijski račun. Podatki za nakazilo:

Društvo za zaščito živali Ljubljana

Gmajnice 30, 1000 Ljubljana

SI56 6100 0002 5055 932, Delavska Hranilnica d. d. Ljubljana

Pridruži se nam

Če se nam želiš pridružiti, izpolni spodnji obrazec.