Postanite aktivni ali podporni član

Če želite podpreti delo društva, lahko postanete njegov član ali podpornik.

  • Podporni član enkrat letno nakaže članarino. Takšna pomoč nam veliko pomeni in pomaga pri izvajanju naših dejavnosti. Kot podporni član ste povabljeni na izobraževanje, kjer lahko več izveste o delovanju društva in se lahko udeležite občnega zbora društva, prejmete pa tudi izkaznico, ki vam omogoča različne popuste in ugodnosti.
  • Aktivno članstvo pa pomeni, da poleg nakazila letne članarine kot prostovoljec/-ka aktivno sodelujete pri delu društva. Po včlanitvi se udeležite izobraževanja, nato pa se s pomočjo uvajanja vključite v številne dejavnosti društva. Kot član imate enkrat na leto možnost sodelovati na občnem zboru. Prejmete tudi izkaznico, ki vam omogoča različne popuste in ugodnosti. Več o članstvu najdete tukaj.

Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste! Če ste prebrali Pravila društva in se z njimi strinjate, lahko izpolnite obrazec na tej strani in nadaljnje informacije prejmete po e-pošti. Opozorilo: Vsi, ki še niste dopolnili 15 let, se ne morete včlaniti prek spleta, zato nam pišite na info@dzzz.si za nadaljnja pojasnila.

Letna članarina ali podpornina znaša:

  • osnovnošolci/-ke: 5 EUR,
  • dijaki/-nje, študenti/-ke, upokojenci/-ke, nezaposleni/-e in hendikepirani/-e: 15 EUR,
  • zaposleni/-e: 25 EUR

Članarina velja za koledarsko leto. Na začetku naslednjega leta vas povabimo k podaljšanju članstva. Članarino poravnate z nakazilom na naš transakcijski račun. Podatki za nakazilo:

Društvo za zaščito živali Ljubljana
Gmajnice 30, 1000 Ljubljana
SI56 6100 0002 5055 932, Delavska Hranilnica d. d. Ljubljana

Vaša podpora nam veliko pomeni.

Da si lažje predstavljate, kaj lahko podprete tudi z donacijo poleg članarine:

  • Z donacijo v višini 25,00 EUR omogočite tisk 200 osveščevalnih zloženk,
  • Z donacijo v višini 50,00 EUR omogočite obogatitev zavetiškega okolja s predmeti in igračami za mentalno stimulacijo v enem izpustu za pse,
  • Z donacijo v višini 100,00 EUR omogočite pet poučnih delavnic za sto otrok o pravilnem pristopu do psa v vrtcih z namenom zmanjšanja števila ugrizov in zmanjšanja števila živali v zavetiščih.

Pridruži se nam

Če se nam želiš pridružiti, izpolni spodnji obrazec.