Kako lahko pomagam?

Z namenitvijo dela dohodnine

Nič vas ne stane, če ste dobrodelni! Dohodninski zavezanci moram vsako leto plačati dohodnino. Marsikdo pa ne ve, da lahko 1 % od odmerjene dohodnine nameni dobrodelnim organizacijam. Če tega ne storite, sredstva romajo v državno blagajno. Ker država našega društva ne sofinancira, se v celoti zanašamo na vašo pomoč 💛🦔🐕🐇

Imamo status delovanja v javnem interesu na področju zaščite živali, zato smo na seznamu upravičencev do namenitve dela dohodnine za donacije tudi mi. Vaših 1 % dohodnine se morda ne sliši veliko, nam pa veliko pomeni. Tudi, če ste svojo zahtevo za namenitev dela dohodnine že oddali, jo lahko kadarkoli spremenite. Postopek je enostaven, hkrati pa vam ga ni treba ponavljati vsako leto, saj izbrani upravičenci ostanejo enaki, dokler jih sami ne spremenite.

Če bi nam radi namenili del svoje dohodnine, vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec, ga natisnete in pošljete na finančni urad (naslov je naveden na natisnjenem obrazcu).

Lahko tudi prenesete pdf datoteke iz naše knjižnice, natisnete več izvodov obrazca za dohodnino in razdelite med vaše sodelavce, prijatelje in družino.