Dogodki

2019

APR 6

sobota

Zaščita in dobrobit živali - izobraževanje

Steklena piramida, Blatnica 1, Trzin

9:30 - 17:00

V soboto, 6. 4., in nedeljo, 7. 4. 2019, vas ponovno vabimo na dvodnevno izobraževanje Zaščita in dobrobit živali, ki bo potekalo v naših prostorih v Trzinu. Namenjno je vsem ljubiteljem živali in našim obstoječim ter bodočim aktivnim članom. Dotaknili se bomo različnih tem iz področja zaščite živali, kot so zakonodaja, veterinarska inšpekcija in zavetišča, kako odgovorno skrbeti za domače živali, kakšne so dolgoročne rešitve problematike prostoživečih psov in mačk, kako pomagati rejnim živalim do dostojnega življenja in podobno.

Cena izobraževanja je 25 eur, za člane in podpornike DZZŽ Ljubljana s plačano članarino za leto 2019 pa je udeležba brezplačna.
Na izobraževanje se obvezno prijavite preko spletnega obrazca.

Število mest je omejeno!

2019

JUN 1

sobota

23. akcija zbiranja papirja

Parkirišče Interspar Center Vič, Ljubljana

08:00 - 18:00

V soboto, 1. junija 2019, bomo že triindvajsetič zbirali star papir in potrebščine za živali. Vsak kupček zbranega papirja šteje, predvsem pa bomo veseli vašega obiska, zato ste lepo vabljeni, da se nam pridružite.

Poleg starega papirja bomo na akciji zbirali tudi naslednje potrebščine za živali: odeje, rjuhe, brisače, posodice, igrače, povodci, ovratnice, oprsnice, plenične podloge, mleko za mačje in pasje mladiče, hrana za pse in mačke, sredstva za zatiranje bolh in klopov, sredstva za zatiranje notranjih zajedavcev, razkužila, rokavice za enkratno uporabo, sanitetni material, zdravila.