Kako lahko pomagam?

Prostovoljni prispevki

Nakažete jih na naš transakcijski račun ali jih oddate v skrinjico na naši stojnici oziroma dogodku. Zahtevate lahko potrdilo o vplačilu, znesek pa uveljavljate kot davčno olajšavo. Za potrdilo o nakazanem prispevku nam pišite na info@dzzz.si, za prispevke, ki jih vržete v skrinjico, pa ga na vašo željo lahko napišemo takoj.

Skrij podatke za nakazilo
Podatki za nakazilo:

Društvo za zaščito živali Ljubljana

Gmajnice 30, 1000 Ljubljana

SI56 0510-0801-0655-733 (Abanka d.d.)

Koda namena: CHAR

Donacijo lahko nakažete tudi s pomočjo storitve Paypal s pomočjo povezave:

Sponzorstvo ali donacije

Veseli bomo kakršnekoli finančne ali materialne pomoči, pa tudi drugih oblik podpore (oglaševanje, tiskanje ipd.). Najbolj veseli bi bili rednih mesečnih prilivov v določenem znesku, saj nam tak način omogoča izvedbo dolgoročnejših projektov in učinkovitejše načrtovanje odhodkov. Zelo hvaležni smo tudi tistim, ki se odločite za enkratne donacije. Tudi te so veliko priznanje našemu delu in dokaz, da tudi vodilni v raznih podjetjih cenijo naša prizadevanja. Podjetja lahko prav tako uveljavljajo davčno olajšavo z donacijami našemu društvu! Seveda vse podpornike izpostavimo na naši spletni strani.

Za več informacij nas kontaktirajte na info@dzzz.si ali 041 751 722.

Plačilo članarine ali podpore

Čeprav smo novih članov veseli predvsem zaradi svežih delovnih moči, tudi plačane članarine ali podpore veliko pripomorejo k finančni stabilnosti društva, ki je nujna za ohranitev vseh obstoječih akcij in projektov društva in nam postopoma omogoča načrtovanje novih.