Kako lahko pomagam?

Se je med letom nabralo (pre)več papirja?

V Društvu za zaščito živali Ljubljana smo veseli vsakega kilograma papirja, ki ga z vašo pomočjo dvakrat letno zbiramo na tradicionalnih akcijah. Vemo pa tudi, da je med vami marsikdo, ki odvečni papir zbira skozi vse leto, kar lahko predstavlja prostorsko težavo. Se v tem opisu prepoznate in imate premalo prostora, da bi papir, ki ga pridno zbirate, hranili do naše naslednje akcije? Imamo rešitev! Dostavite ga na naše ime v poslovalnico podjetja Gorenje Surovina.

Z malo truda in nekaj dobre volje nam lahko zbrani papir že med letom namenite tako, da ga oddate na ljubljanski lokaciji podjetja Gorenje Surovina d.o.o. Če niste iz Ljubljane, lahko papir oddate tudi na drugih enotah podjetja Gorenje Surovina. Povezavo do vseh lokacij najdete na dnu prispevka

Kako oddati papir?

  1. Pripeljete se na lokacijo poslovalnice podjetja Gorenje Surovina (Cesta dveh cesarjev 370, Ljubljana)
  2. Z avtom zapeljete na tehtnico, ki se nahaja na tleh desno pred glavnim vhodom.
  3. V sprejemnici zraven tehnice boste našli zaposlenega. Poveste mu, da ste pripeljali papir za Društvo za zaščito živali Ljubljana. Vaš avto bo stehtal skupaj s papirjem in vam pokazal, kje ga lahko odložite. Pri tem vam bodo pomagali zaposleni.
  4. Prazen avto nato zapeljete nazaj na tehtnico. Prejeli boste tehtalni list, kjer bo pisalo koliko papirja ste prinesli in za koga je bil namenjen (torej »papir akcija za DZZŽ LJ«). Tehtalni list nam bodo iz podjetja Surovina poslali na naslov našega društva.

To je vse. Zelo enostavno – znebite se odvečnega papirja, reciklirate in hkrati prispevate k delovanju Društva za zaščito živali Ljubljana. Papir lahko na ta način v Ljubljani oddate od ponedeljka do petka med 6.30 in 14.30 uro. TUKAJ si oglejte lokacije in delovne čase vseh poslovalnic v Sloveniji.