Obvestilo o zasebnosti

S prijavo na e-novice ali prijavo na seminar oz. izobraževanje omogočite Društvu za zaščito živali Ljubljana, p.p.4733, 1001 Ljubljana, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Uradna oseba društva je Maša Cerjak Kastelic, dosegljiva na elektronskem naslovu: info@dzzz.si

Obdelava podatkov

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno. S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, priimek in elektronski naslov. Če se želite prijaviti na seminar oz. izobraževanje, vas bomo prosili za ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko. Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. za izvedbo izobraževanja.

Namen

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.
Pod naslovom e-novic osebne podatke na podlagi vašega soglasja zbiramo izključno za namene obveščanja o aktualnih vsebinah s področja dela našega društva in zaščite živali (aktualne novice, obvestila, dogodki, stališča in ostale aktivnosti DZZŽ Ljubljana) in neposrednega trženja DZZŽ Ljubljana. V Društvu za zaščito živali Ljubljana e-novice pošiljamo približno enkrat mesečno. V njih najdete aktualne vsebine s področja dela našega društva in zaščite živali, kot so aktualne novice, obvestila, dogodki, stališča in ostale aktivnosti društva. E-novice lahko vsebujejo tudi pozive k podpisu peticij, pozive za sodelovanje v anketah, vabila na različne dogodke in podobno. Prav tako v e-novicah obveščamo o komercialni dejavnosti društva, kot so Pasja šola ZA PSA, predavanja strokovnjakov in spletna trgovina Nakupi iz srca.
V primeru prijav na seminar oz. izobraževanje osebne podatke zbiramo izključno za namen izvedbe izobraževanja.

Pravna podlaga

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

Uporaba osebnih podatkov

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

Shranjevanje podatkov

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Posredovanje osebnih podatkov

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

Vaše pravice

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@dzzz.si ali po pošti na naslov: DZZŽ Ljubljana, p.p. 4733, 1001 Ljubljana.

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri Društvu za zaščito živali Ljubljana ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS.