Podpirajo nas

Krik Aksum

So neodvisni in avtonomni zavarovalni posrednik, ki nudi strokovno podporo zavarovalcu. Zavarovalni program prilagodijo potrebam zavarovalca in v čim večji meri zaščitijo njegove interese. Skrbijo, da so obveznosti zavarovalnice izpolnjene, ter nudijo strokovno pomoč pri uveljavljanju zavarovalnine.

Klub profesionalnih turističnih vodnikov Slovenije

Člane kluba odlikujejo občutek širše družbene odgovornosti, nenehno dodatno izobraževanje in želja po rasti ter poklicnem razvoju. Aktivni so pri lastnih ali partnerskih, domačih ali mednarodnih projektih. Prispevajo k trajnostnemu razvoju in povečujejo družbeno odgovornost vsakega člena v verigi turistične ponudbe, v katero spada tudi pravilen odnos do živali.

Optiweb

Digitalni specialisti, ki zgradijo vaš spletni svet. Svoj uspeh gradijo na temeljih iskrene komunikacije in zaupanja, drznosti in neustrašnosti, moči ekipe in partnerstva ter neustavljive želje po napredku. Hvaležni smo, ker so za naše društvo izdelali novo spletno mesto.

mojpes.net

Informativni portal in forum za lastnike ter ljubitelje psov. Tu najdete koristne nasvete in novice o posvojitvi ali nakupu psa, pasmah, vzrediteljih, razstavah ipd.