2. oktobra zbiramo star papir

Prvo soboto v oktobru se ponovno družimo na naši dobrodelni akciji zbiranja starega papirja za živali. Če se vam je v poletnih mesecih nabralo kaj odvečnega papirja, vas vabimo, da se nam pridružite.

Kdaj in kje? 

V soboto, 2. oktobra 2021, med 8. in 18. uro, na parkirišču pred Centrom Interspar Vič v Ljubljani, kjer vas bo čakal zabojnik podjetja Surovina in naša društvena stojnica.

akcija zbiranja papirja za živali

Zakaj sodelovati?

Zavedamo se pomena odgovornega odnosa do živali in pri svojem delu stremimo k temu, da bi zagotovili dostojno življenje prav vsem živalim. Pri tem nam lahko pomagate tudi vi. S sodelovanjem v akciji zbiranja papirja lahko podprete naše projekte in dejavnosti, ki dolgoročno pomagajo živalim. Z vašo pomočjo bomo lahko podprli tudi delovanje Zavetišča Horjul in Zavoda SVSP, saj jima bomo tudi tokrat namenili del zbranih sredstev.

Kaj se bo dogajalo?

Na dogodku bomo zbirali vse vrste odpadnega papirja. Prav tako boste lahko obiskali našo dobrodelno stojnico, na kateri boste lahko našli veliko unikatnih izdelkov, ki so jih za vas in vaše ljubljenčke pripravili naši prostovoljci. Na voljo vam bomo tudi za vsa morebitna vprašanja in koristne informacije s področja zaščite in dobrobiti živali.

priboljški na akciji zbiranja papirja

 

Lepo vabljeni, da se nam pridružite!