Za nami je uspešna jesenska akcija zbiranja papirja

V soboto, 2. oktobra, smo uspešno izpeljali jesensko akcijo zbiranja papirja za živali. Dobrodelna akcija, ki jo pripravimo vsako leto ob tem času, saj z njo obeležujemo svetovni dan živali, je tudi tokrat potekala na prizorišču, ki nam ga je prijazno odstopil Center Vič. Prostovoljci so imeli polne roke dela, saj so se obiskovalci, ki so prinašali star papir, kar vrstili. Prvi zabojnik podjetja Surovina smo tako hitro napolnili do vrha. Skupaj smo jih v celem dnevu napolnili skoraj tri.

Kot vselej so se lahko obiskovalci in mimoidoči ustavili tudi pri naši dobrodelni stojnici, na kateri so našli izdelke zase in za svoje ljubljenčke. Obenem so imeli priložnost poklepetati s prostovoljci o živalih in izbirati iz pestrega nabora informativnih zloženk.

Ponovno ste se izkazali naši stari znanci, ki pridno zbirate papir vsako leto, kar nekaj pa je bilo tudi novih obrazov. S skupnimi močmi smo zbrali 13. 880 kilogramov starega papirja. Del tako zbranih sredstev je namenjen Zavetišču Horjul in Zavodu SVSP, ki z veliko truda in požrtvovalnosti skrbita za nikogaršnje živali.

Da smo imeli dovolj energije in moči za delo, sta ponovno poskrbela Loving Hut Ljubljana Vič in Pekarna in slaščičarna Sameja.

Naslednja akcija naš čaka 4. junija 2022. Če se pri vas že prej nabere preveč starega papirja, pa bomo hvaležni, če ga v našem imenu oddate v katerikoli poslovalnici podjetja Surovina.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste omogočili akcijo in v njej sodelovali. Z vašo pomočjo bomo še naprej lahko opravljali naše delo v dobro živali.