Oktobra bomo zeleni! Pa ne od zavisti, ampak od dobrodelnosti.

Dragi prijatelji!

Začnimo mesec oktober z dobrodelnostjo! 💚

Ponovno se srečamo v imenu Društva za zaščito živali Ljubljana na prvo soboto v mesecu oktobru, da skupaj z obilico dobre volje zberemo čim več papirja in ostalih potrebščin za živali.

Tudi tokrat bomo del izkupička od zbranega papirja in zbrane potrebščine podarili Zavetišču Horjul ter Zavodu SVSP – Skupina Veterinarjev Sterilizira Potepuhe, ki se vsak na svojem področju borita za boljši vsakdan kosmatincev po Sloveniji in izven meja.

V sodelovanju s podjetjem Surovina bomo v soboto, 1.10.2022, od 8:00 pa do 18:00 na že znani lokaciji – pred Centrom Interspar Vič, kjer lahko oddate papir in potrebščine.

Veseli vas bomo tudi na prodajni stojnici, kjer lahko poklepetate z nami ali nas podprete z nakupom majic in puloverjev Društva za zaščito živali Ljubljana, ročno narejenih izdelkov za mačje in pasje prijatelje ter mnogo drugega.

NOVOST

Ta dan bomo prvič sodelovali s podjetjem za prevozne storitve Go Green, ki nam bo prijazno priskočil na pomoč in nudil brezplačen prevzem papirja po Ljubljani in okolici za tiste, ki ga iz kakršnih koli razlogov ne boste utegnili dostaviti pred Center Vič. Zaradi lažje organizacije se nam za prevzem papirja javite prek e-pošte: info@dzzz.si

Veseli bomo vsakega kupčka papirja – tistega dovolj velikega za prižgat ogenj kot tudi tistega, ki zasede cel prtljažnik kombija! 🙂

Ponovno dajemo starim knjigam še eno možnost!

Pogosto se med starim papirjem znajdejo tudi stare knjige. Na tokratni akciji jim bomo dali novo priložnost, pri tem pa nam lahko pomagate tudi vi! Knjige bomo izločali in jih ponudili našim obiskovalcem. Veseli bomo, če nam boste v zameno za knjigo namenili donacijo.

Mi se že veselimo, da se ponovno vidimo!