Vabljeni na 33. akcijo zbiranja starega papirja Društva za zaščito živali Ljubljana

Skupaj obeležimo svetovni dan varstva okolja in otvorimo poletje z zbiralno akcijo papirja in knjig!

Dragi ljubitelji narave in živali,
vabimo vas, da se nam pridružite na tradicionalni 33. akciji zbiranja starega papirja in knjig, ki jo organizira Društvo za zaščito živali Ljubljana. Skupaj bomo prispevali k čistejšemu okolju ter pomagali kosmatincem, ki iščejo nov dom, saj bo del izkupička namenjen Zavetišču Horjul in Zavodu SVSP – Skupina Veterinarjev Sterilizira Potepuhe.

Kdaj in kje: v soboto, 1. junija 2024, med 8:00 in 18:00 na parkirišču Centra Vič v Ljubljani.

POZOR: po novem na zgornjem delu parkirišča Centra Vič, uvoz iz Jamove ceste.

Kaj lahko prinesete:
• Odpadni papir (vse vrste, razen večjih količin kartona).
• Stare knjige, ki bodo ponovno dobile priložnost, saj bodo na voljo vam, obiskovalcem. Knjige lahko odnesete domov brezplačno, saj jih ne želimo odvreči med odpadni papir.

Tokrat večjih količin potrebščin za živali ne zbiramo, saj je naše skladišče na srečo polno. Vedno pa smo veseli donacij vlažnih robčkov vseh vrst, tako za površine kot otroških, pleničnih podlog in vreč za smeti vseh velikosti, saj jih uporabljamo pri čiščenju prostorov za živali v zavetišču.

Dobrodelna stojnica ob dogodku:
Ob zabojniku za papir vas bo pričakala tudi naša prodajna stojnica, kjer lahko pobrskate med majicami in puloverji Društva za zaščito živali Ljubljana in različnimi ročno izdelanimi izdelki za vas in vaše štirinožne prijatelje. Tokrat pripravljamo tudi čisto nove majice s super simpatičnim potiskom.

Pridružite se nam, bodimo skupaj dobrodelni in naredimo korak k boljšemu jutri za nas in vse živali.

Veseli vas bomo!