Živali niso darilo.

Ste zasledili? V sodelovanju z marketinško agencijo ENKI smo izpeljali dobrodelno akcijo ozaveščanja, z glavnim sporočilom: “Živali niso darilo.”

S tem želimo opozoriti na to, da hišni ljubljenčki niso primerni za praznično obdarovanje, sploh ko govorimo o nepričakovanih presenečenjih. Živali so namreči živa in čuteča bitja, ki poleg izjemnega veselja s sabo prinesejo tudi veliko mero odgovornosti, ki pa je novi lastniki včasih niso pripravljeni sprejeti.

Na žalost še prepogosto vidimo primere, ko takšna “darila”, ki so še nedolgo nazaj pričarali široke nasmehe na obrazih novih lastnikov, naenkrat postanejo zapuščena, bodisi nazaj v zavetiščih ali pa še huje, na cesti in v koših za odpadke.

Da bi se izognili izbiri obdarovanja z živalmi, so na agenciji ENKI s pomočjo umetne inteligence ustvarili AI GENERATOR IDEJ ZA DARILA, ki uporabnikom pomaga pri idejah za obdarovanje. Če potrebujete ideje za obdarovanje dotične osebe, le izpolnite 4 podatke in opazujte čarovnijo! Dobili boste 7 unikatnih idej za obdarovanje vaše osebe!

Na spletni strani generatorja pa lahko preberete tudi več o projektu, natisnete darilni bon, ki ga lahko podarite obdarovancu v primeru, če želite znesek darila raje donirati v dobrodelne namene ali pa obrazec za donacijo dohodnine, ki ga prav tako lahko natisnete in oddate davčnemu uradu ter nam tako namenite 1 % vaše dohodnine. Ta bi drugače ostala v državnem proračunu, za vas pa je sprememba popolnoma brezplačna in ne vpliva na vaše izračune.

Podari darilni bon

Spletna stran Živali niso darilo