Za nami je še ena uspešna akcija zbiranja papirja

Veste, da se je 2. junija zgodila že 21. akcija zbiranja papirja? Enaindvajsetič smo vabili obiskovalce, enaindvajsetič organizirali dogodek, pripravljali izdelke za stojnico, polnili zabojnike s starim papirjem, klepetali z vami o živalih in se imeli super. S papirjem smo do vrha napolnili kar tri zabojnike. Iz podjetja Gorenje Surovina so nam sporočili, da smo zbrali 20.920 kilogramov papirja.

 

S papirjem smo napolnili tri zabojnike.

 

Obiskovalci ste bili izjemno radodarni tudi s hrano in opremo za živali. Oboje je bilo namenjeno Zavetišču Horjul in Zavodu SVSP, tako kot tudi tudi del sredstev, zbranih z akcijo. Z veseljem lahko rečemo, da so komaj odpeljali vse, kar ste donirali.

 

Zavetišče Horjul je takole prevzelo del zbrane hrane in opreme za živali.

 

Naša akcija je že tradicionalna, kar pomeni, da radi ponovimo tisto, kar se je v preteklosti izkazalo za uspešno, hkrati pa preizkusimo tudi kaj novega. Tudi tokrat ste vsi, ki ste prinesli papir ali potrebščine za živali, prejeli poučne zloženke o zaščiti živali in darilca trgovine Aler. Povabili smo vas tudi k sodelovanju v nagradni igri, ki so jo omogočili naši donatorji. Takole je srečo delil žreb:

 

Nagrajenci nagradne igre

  • Celodnevna družinska vstopnica za kopanje v Thermani Laško – Tatjana Tratnik, Ljubljana
  • Darilni paket OrCa – Maja Slak, Ljubljana
  • Bon v vrednosti 20 € za storitve v pasji šoli ZA PSA – Alenka Žnidarič, Ljubljana
  • Ročno izdelana igračka (lisica, delfin, mačka) podjetja Želva d.o.o. – Mateja Skrt, Ljubljana; Jerneja Kukovica, Ljubljana; Dušan Kovačič, Ig
  • Paket presenečenja DZZŽ Ljubljana – Danica Grm, Ig; Reufa Ajdinović, Ljubljana; Željko Rudić, Ljubljana

 

Čestitamo! Nagrajenci bodo o nagradah obveščeni tudi po e-pošti.

 

Obiskovalci lahko na naši stojnici vedno dobijo naše izdelke in koristne nasvete ter informacije v zvezi z živalmi.

 

Ni pa bilo pestro samo pri zabojniku, tudi pri dobrodelni stojnici se je dogajalo marsikaj. Obiskovalci ste poleg naših izdelkov lahko dobili tudi koristne nasvete in informacije v zvezi z živalmi. Vedno smo veseli, ko pridete poklepetat z nami. Seveda nismo mogli iz svoje izobraževalno-osveščevalne kože, zato smo popoldne pripravili kratko predavanje o psih. Znanje je predajala Alja iz pasje šole ZA PSA, ki deluje v okviru našega društva.

Vreme je sodelovalo skoraj do konca akcije. Predvsem je poskrbelo, da nas nikakor ni zeblo, z dežnimi kapljicami pa je postreglo šele, ko se je zadnji zabojnik že odpeljal in smo pospravljali prizorišče. Morda smo bili malce utrujeni, predvsem pa veseli še ene uspešne akcije in hvaležni vsem, ki ste v njej sodelovali, ter vsem, ki ste jo omogočiliCenter VičGorenje SurovinaLoving Hut Ljubljana VičAler, donatorji nagrad za nagradno igro in vsi drugi posamezniki ter organizacije, ki ste nam priskočili na pomoč – iskrena hvala!

 

Polnjenje zabojnika je bilo zelo dinamično.

 

Naslednja akcija zbiranja papirja bo 6. oktobra 2018. Upamo, da boste z nami. V primeru, da se že prej nabere (pre-)več starega papirja, pa ga lahko kadarkoli oddate v enem od zbirnih centrov podjetja Gorenje Surovina, ob tem pa poveste, da papir oddajate v imenu Društva za zaščito živali Ljubljana.