25. akcija zbiranja papirja je prestavljena

Dvanajst let je bila prva junijska sobota v našem društvu rezervirana za akcijo zbiranja starega papirja. Letos nam razmere tega žal ne dopuščajo.

Zelo si želimo, da bi bil novi koronavirus čim prej premagan in bi se lahko varno srečali z vami, vendar pa trenutno ne vemo, kdaj bodo javne prireditve spet dovoljene. Akcijo zbiranja papirja običajno intenzivno pripravljamo približno en mesec pred njeno izvedbo, in ker ta nikakor ni gotova, smo se jo odločili tokrat zamakniti.

Močno upamo, da bo akcijo mogoče izvesti čim prej v tem poletju. Nov datum objavimo takoj, ko bo možno, zato nas spremljajte še naprej: prijavite se na naše e-novice (prijavnica je na dnu te strani) in sledite naši Facebook strani, da boste izvedeli med prvimi.

Kaj pa, če se je v vmesnem času nabralo preveč papirja?

Papir lahko v našem imenu oddate v zbirnih centrih podjetja Surovina d.o.o. Ljubljanski zbirni center se nahaja na naslovu Koprska ul. 92, odprt pa je ob delovnikih med 7. in 14. uro. Lokacije in delovne čase ostalih zbirnih centrov po Sloveniji najdete na tej strani, več informacij o tem, kako poteka oddaja papirja v našem imenu, pa preberite tukaj. Hvala!

 

prostovoljci zbirajo papir

Vidimo se takoj, ko bo možno!